nieuws

nieuws

Hoogstraten

Jan wordt met de dag beter : 7de plaats vandaag in Hoogstraten.

Als het zo blijft voort gaan is het de volgende cross misschien wel de 3de plaats of zoiets.(Van mij mag het ze.)

Een slechte start waar hij met een 25ste plaats doorkwam.

Half cross kon Jan dan toch aansluiten bij de kopgroep en ja … Hij zat direct op kop, na een hele ronde op kop gereden ging hij rond de 4de plaats zitten. Zo bleef het de hele wedstrijd tot in de laatste ronde Vervecken versnelde. Hij kreeg Vannoppen en Vanthourenhout mee. Maar Nys was dan al lang weggereden. Hij won, Vervecken won het spurtje voor de tweede plaats voor Vanthourenhout en Vannoppen. Jan eindigde 7de .

foto : Fotofons

Lille

Vandaag in Lille eindigde Jan op een zeer mooie 10de plaats.

Een wedstrijd die volledig gedomineerd werd door Rabobank. Een kopgroep van 6 man met 4 rabobankers, Vannoppen en wereldkampioen Vervecken. Op vier ronden van het einde viel Nys aan en won. Vervecken eindigde tweede op 10 seconden. Vannoppen vervolledigde het podium. Jan kwam als tiende over de streep.